Страната ни влиза в пореден цикъл на избори.  по хронограма, изработена

...
Страната ни влиза в пореден цикъл на избори.  по хронограма, изработена
Коментари Харесай

Кампанията за парламентарните избори започва на Националния празник 3 март

Страната ни влиза в следващ цикъл на избори.  по хронограма, направена от ЦИК.

Кампанията стартира на Националния празник 3 март, а денят за размисъл се пада на Деня на шегата - 1 април.
До 15 февруари партиите и обединенията подават заявки за присъединяване в изборите. До 20 февруари и инициативните комитети, а до 28 февруари партиите записват и кандидатските си листи с поименен състав.

Снимка: bTV
На 1 март се теглят номерата на партиите, на 2 март се . Веднага по-късно стартира акцията, от 3 март до 31 март в това число.

За две календарни години това ще бъдат шестите избори, които страната ни ще организира. Има някои провокации в резултат изменението на  и въвеждането на смесеното гласоподаване.
Изборите ще ни костват 12 милиона лв., оповестиха от ЦИК. Ясно е и защо ще отиде сумата.
„ В нея се плануват разноски освен за централната комисия, само че и за всички останали държавни органи - външно министерство и общините “ съобщи в предаването „ Тази заран “ зам.-председателят на ЦИК .

, успокояват от комисията. Тя ще е същата като преди, само че с спомагателна отбрана.

„ До 15 март ще бъдат , а до 25 март - още 10 000 ролки, тъй че хартия ще има. Избрали сме дизайна. Определена е отбраната. Всички би трябвало да са спокойни “, сподели още Росица Матева.
Разписката, която излиза от машината ще има по-различни реквизити от досегашните и към този момент ще се назовава бюлетина от машинно гласоподаване. При самото  няма да има промени, споделят още от ЦИК.
За пръв път за тези избори има още една смяна - . То би трябвало да обхване всички секции и да бъде обезпечено механически от Министерски съвет.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР